Skip to Content
Viktor Verhulst en Francesco Planckaert staan recht tegenover elkaar in reeks absurde Belgische Kampioenschappen

Viktor Verhulst en Francesco Planckaert staan recht tegenover elkaar in reeks absurde Belgische Kampioenschappen

Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap is vanaf 18 mei elke woensdag exclusief te zien op GoPlay

Let’s get ready to rumble! Vanaf woensdag 18 mei strijden Viktor Verhulst en Francesco Planckaert in de nieuwe GoPlay-reeks Viktor vs. Francesco: Het Belgisch Kampioenschap tegen elkaar om zo vaak mogelijk Belgisch Kampioen te worden. De kemphanen zullen elke aflevering moeten zwoegen, zweten en zwelgen in acht geflipte, verrassende en écht bestaande kampioenschappen: Hawaïaans vuurdansen, stoofvlees eten, konijnenjuming, sekspoprafting, spaghettitoren bouwen, één kilometer recht op recht wandelen, joggling en een kussengevecht. Hun doel: de tegenstander overtreffen en zo vaak mogelijk Belgisch kampioen worden. Een verrassende, speelse reeks, exclusief op GoPlay, waarin avontuur, sport en spel overgoten worden met een sausje van hilariteit en spanning.

Het is echter niet de eerste keer dat de twee realityprinsen tegenover elkaar staan. “Het is op dit moment eigenlijk 1-0 voor mij, omdat ik hem verslagen heb in De Container Cup. Tot op de dag van vandaag pikt dat nog heel hard bij hem”, vertelt Viktor. Maar Francesco is uit op revanche: “Ik weet niet wat de opdrachten gaan zijn, maar ik ben klaar. Ik sta hier gewassen, gestreken en gekamd … laat maar komen!” En ze leggen elkaar al meteen het vuur aan de schenen, letterlijk en figuurlijk. Voor het eerste Belgische Kampioenschap spelen ze met vuur tijdens een oeroud Samoaans oorlogsritueel: de Hawaïaanse vuurdans.

Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde