Skip to Content
Speurders openen klopjacht op bekende duo’s in ‘Klopjacht Celebs’

Speurders openen klopjacht op bekende duo’s in ‘Klopjacht Celebs’

Duo’s Julie Vermeire & Laurins Dursin en Jonatan Medart & Elodie Gabias proberen uit handen te blijven van de speurders

Vanaf vandaag is Klopjacht Celebs te zien op GoPlay. Daarin proberen twee bekende duo’s onder de radar te blijven. Julie Vermeire & haar vriend Laurins Dursin en Jonatan Medart & Elodie Gabias krijgen exact 50 uur om uit handen te blijven van de speurders en het extractiepunt te bereiken.  

De duo’s, het ene al wat beter voorbereid dan het andere, krijgen tips om tot aan het extractiepunt te geraken. Het opsporingsteam onder leiding van Danny Kampers zal er alles aan doen om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken. Zij zetten alle mogelijke middelen in om de duo’s op het spoor te komen. Het aftappen van telefoongesprekken, uitpluizen van sociale media, bekijken van camerabeelden... Welk duo is de speurders te slim af en wint Klopjacht Celebs? Ontdek het deze week op Goplay.  

Klopjacht Celebs vanaf 9 augustus van dinsdag tot vrijdag dagelijks om 12 uur op GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde