Play Zuid wordt drie dagen dé comedyhotspot van Vlaanderen

Play Zuid wordt drie dagen dé comedyhotspot van Vlaanderen

Met optredens van onder andere Jeroen Verdick, Vincent Voeten en Jeron Dewulf.

Een goede stand-upcomedian heeft niet veel nodig: een micro, een podium, een vol café en een goedlachs publiek. Laat dat nu net hetgeen zijn wat Play Zuid in Antwerpen op 10, 11 en 12 augustus te bieden heeft. Drie dagen lang kan je er terecht voor rasechte comedy. Een unieke mix van ervaren komieken en opkomende talenten zal zorgen voor een onvergetelijke comedy-ervaring tijdens Play Zuid Comedy.

Gevestigde waardes als Vincent Voeten, Jeroen Verdick, Jeron Dewulf, Erhan Demirci en Joost Van Hyfte brengen hun sappige zaalshows aan de man, maar ook MC’s Sergej Lopouchanski, Kevin Van den Eynde, MC Quinten Friederichs en Johnny Trash tonen wat ze in hun mars hebben.

Jeroen Verdick is naast rasechte Kempenaar en voice-over van Love Island ook een gevestigde waarde in de komediewereld. In 2016 schopte hij het tot de halve finale van Humo's Comedy Cup. Goedlachs, gevat en met zijn aanstekelijke tongval laat hij niemand onberoerd. Jeron Dewulf is dan weer bekend van de populaire 2BE-reeksen Foute Vrienden en Advocaat van de Duivel. Naast acteur en stand-upcomedian won hij in 2006 het wereldkampioenschap impro en schuimt hij nu binnen- en buitenland af met zijn shows als improvisator.

Ook Limburger Erhan Demirci is van de partij. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2010 én de juryprijs van de 123 Comedy Award 2011 maakte van hem meteen de grootste belofte binnen het Vlaamse comedyland. In 2019 deed hij een gooi naar de titel van De Slimste Mens ter Wereld, maar tevergeefs. En ook Vincent Voeten is niet van de minste. Hij kon in 2022 de 13e editie van Humo's Comedy Cup in de wacht slepen. Met Jimmy Carr en Anthony Jeselnik als grote voorbeelden ontwikkelde hij zijn eigen stijl: zwartgallige, snoeiharde jokes met een gortdroge vertelling.

En dat is nog maar een kleine greep uit het uitgebreide aanbod van stand-upcomedians tijdens Play Zuid Comedy. ​ Het volledige programma vind je hier:

Donderdag 10 augustus - 20u

Vrijdag 11 augustus - 20u

Zaterdag 12 augustus - 20u

Tickets en info: Playzuid.be
​In samenwerking met postbus11.be

Play Zuid Comedy: van donderdag 10 augustus t.e.m. zaterdag 12 augustus.

Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde