Play Zuid is 'open for entertainment'!

Play Zuid is 'open for entertainment'!

Play Zuid, het nieuwe entertainmenthuis van Play Media, werd vandaag officieel geopend door Vlaams Minister van Media Benjamin Dalle

Na een jaar met heel wat verbouwingen is het zover: de officiële opening van Play Zuid, de nieuwste entertainmentlocatie van Play aan het Zuidpark, in het bruisende hart van Antwerpen.

Play Zuid is de thuis voor uniek (live) entertainment zoals De Tafel van Vier, Jan Jaap op Zondag en Tulpen uit Antwerpen, maar ook en vooral een plaats waar creativiteit hoogtij viert en mensen entertainment in al zijn facetten kunnen beleven.

Want daar waar Play en het Vlaamse publiek elkaar live ontmoeten, daar komt Play echt tot leven. Unieke beleving zorgt voor pakkende herinnering. Die willen we aanbieden in Play Zuid, en zo een blijvende relatie aangaan met onze fans, buren en Vlaanderen.

Play Zuid wil het publiek prikkelen met televisie, maar net zo goed met radio, online, podcasts, theater, comedy of live-muziek. Daarna kan er misschien - met een frisse pint of een hapje - nog even nagepraat worden met een bekende Play-figuur of een andere fan van comedy, actua, muziek, zang of dans.

In Play Zuid willen we dicht bij mensen staan. Fans, makers en BV’s komen elkaar hier tegen. In Play Zuid zetten we de deuren ook open voor B2B-events in een unieke setting.

Tom Verhoeven Corporate & B2B Communication Manager, Play Media

 

 

 

Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde