Play Zuid heel de zomer open voor publiek

Play Zuid heel de zomer open voor publiek

Met exclusieve Avant-Premières, café, sport en veel topprogramma’s.

Deze zomer staat ontspanning centraal in Play Zuid, de nieuwe evenementenlocatie van Play Media. De voorbije weken was Play Zuid de thuisbasis voor heel wat blokkende studenten, maar vanaf donderdag 6 juli is het the place to be voor een drankje, een hapje, een spelletje en een binge’ke. Van studenten die nog moeten bekomen van hun examenresultaten over gezinnen die tijdens een bezoek aan de bruisende stad een gezellig terras zoeken tot mensen die gewoon nood hebben aan een beetje airco en rust tijdens deze warme dagen. Iedereen is welkom in Play Zuid. Op ons terras, in ons gezellig café, in onze studio … En dat telkens van donderdag tot en met zondag.  

Hapje, drankje, spelletje, binge’ke 
​Van donderdag tot en met zondag opent het Play Café zijn deuren voor een aperitief of een kleine snack. Maar dat is niet alles, want ook de sportievelingen kunnen zich uitleven in het vernieuwde Zuidpark en bij Play Zuid al het nodige gerief ontlenen, zoals o.a. voet-, basket- en petanqueballen. Wie het liever rustiger houdt, kan dan weer kiezen uit een resem gezelschapsspellen voor jong en oud. Daarbovenop biedt Play Zuid – waar o.a. de set van De Tafel van Vier staat- elke avond de mogelijkheid om populaire Play-programma’s te komen bingen zoals Nonkels, Over De Oceeaan, Shalom Allemaal, .... En om de avond helemaal compleet te maken en digitaal te vereeuwigen zijn er verschillende fotocorners van Nonkels, James De Musical en De Slimste Mens ter Wereld.  

Exclusieve Avant-Premières 
​Later deze zomer organiseert Play4 ook nog enkele exclusieve Avant-Premières in Play Zuid. Kijkers en fans krijgen de kans om als eerste de nieuwe seizoenen van Mijn Slechtste Beste Vriendin en Extreme Makeover Vlaanderen te ontdekken of in primeur te proeven van het nieuwe programma Celebrity MasterChef Vlaanderen.  

Voor alle laatste updates: volg Play Zuid op Instagram. 

Openingsuren
· ​ ​ Do: 17u-23u 
​· ​ ​ Vr: 17u-24u 
​· ​ ​ Za: 14u-24u 
​· ​ ​ Zo: 14u-22u 

Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde