Skip to Content
Nieuw op GoPlay eerste Vlaamse real life docusoap

Nieuw op GoPlay eerste Vlaamse real life docusoap

“NOW WHAT” vanaf 26 september, elke dag op GoPlay

NOW WHAT? ​ Beeld je even in: Je bent tussen 20 en 24 jaar oud, net afgestudeerd en klaar voor je volgende hoofdstuk. Je ouders kijken je aan en vragen zich af wanneer je het huis uit gaat en net dan krijg je de vraag om samen met 6 leeftijdsgenoten, 3 maanden lang te co-housen in het bruisende Antwerpen. De kijker ziet je maaltijden delen, solliciteren, daten, sporten, feesten, falen, winnen, lachen en huilen.

Dat is exact wat er staat te gebeuren in ‘NOW WHAT’. 7 jongeren kennen elkaar vooraf niet, maar hebben al zeker één ding gemeen: ze staan aan de start van hun volwassen leven en moeten beslissen hoe dat eruit mag zien.

Hoe trekken ze hun plan, eenmaal buiten de veilige haven van hotel mama? Zien ze de wereld als een vat vol kansen of worden ze bang van alle hindernissen op hun parcours? Hebben ze tips voor elkaar? En bouwen ze vriendschappen op voor het leven? ‘NOW WHAT volgt ‘Gen Z’ ​ tijdens hun zoektocht naar zichzelf, nieuwe passies, een eerste job, een goed lief, nieuwe vrienden en hun plek in de maatschappij.

Alles speelt zich 100% af in het echte leven. Zowel binnen de muren van hun co-house als buiten, in alle vrijheid en in contact met de buitenwereld. ‘NOW WHAT‘ wil een realistisch en herkenbaar beeld schetsen van het leven van de moderne twintiger. Alle verhaallijnen beginnen en eindigen met de 7 jongeren zelf. Hun verhaal, hun keuzes.

‘NOW WHAT’ is de eerste Vlaamse real life docusoap op GoPlay. Het is een mix van reality en documentaire, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de tools voor storytelling van vandaag, zoals vlogs & sociale media. Exclusief te zien op GoPlay, waar elke dag om 12u een nieuwe aflevering verschijnt. En dat 90 dagen lang!

Je ontdekt niet alleen hun leven op GoPlay maar je kan NOW WHAT ook op de voet volgen via het instagramaccount @nowwhat.be

’Bestaat mijn echte soulmate wel?’’ – Nona (22)

‘’Ben ik wel goed genoeg in wat dat ik doe?’’ – Inès (23)

‘’Hoe word ik volledig zelfstandig?’’ – Viktor (22)

‘’Hoe ga ik ooit een huis kunnen kopen?’’ – Cato (24)

‘’Gaat het mij lukken om in iets te geloven’’ -  Ivor (21)

‘’Waarom neemt niemand mij serieus?’’ – Delano (20)

‘’Ga ik voor mijn droom of voor zekerheid?’’ – Jente (22)

GoPlay

  • Het kijkgedrag is de afgelopen jaren enorm veranderd: iedereen moet op alle platformen simultaan aanwezig zijn. De kijker kiest wanneer en hoe hij content consumeert.
  • GoPlay zit in een stroomversnelling met bijna een half miljoen actieve gebruikers. Het potentiële bereik van onze programma’s wordt steeds meer geoptimaliseerd op deze manier, mensen blijven hun weg vinden naar onze content.
  • Met de nieuwe reeksen op GoPlay blijven we mikken op een het uitgesproken jong en vrouwelijk publiek dat we terugvinden op ons platform. Wat volledig complementair is aan het televisiepubliek.
  • Meer dan 70 procent van de streamers is trouwens jonger dan 35 jaar. Maw: los in de doelgroep.

NOW WHAT, vanaf maandag 26 september elke dag om 12u op GoPlay.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde