Skip to Content
Kat Kerkhofs' vlog is een groot succes: Katje voor de Sfeer werd al meer dan een miljoen keer bekeken

Kat Kerkhofs' vlog is een groot succes: Katje voor de Sfeer werd al meer dan een miljoen keer bekeken

De EK-koorts is duidelijk ook voelbaar op GoPlay.be, want de nieuwe vlog van Kat Kerkhofs doet het – net als ons nationale elftal - uitstekend. In totaal staat de teller voor Katje voor de Sfeer ondertussen al op 1.097.414 views. Kat nam de online kijkers onder andere al mee naar alle wedstrijden, vermomde zich als Russische journaliste tijdens de persconferentie van haar man Dries, beleefde samen met Pedro Elias een weekendje vol wodka en voetbal in Sint-Petersburg, schreef samen met Bart Peeters een supporterslied voor Dries en vierde haar 6e huwelijksverjaardag in het stadion.

Vanavond, op vrijdag 2 juli, treffen Dries en co Italië in de Allianz Arena in München en ook Kat zal daar naar goede gewoonte aanwezig zijn. Een nieuwe vlog van Katje voor de sfeer staat ondertussen ook klaar op GoPlay.be. Daarin trekt Kat naar Napels om de Italianen te bekeren tot Belgische supporters. Kan België doorstoten naar de halve finale van het Europees Kampioenschap?

 

 

 

Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde