Hoe geloofwaardig zijn Google Reviews? Jonatan Medart trekt eropuit met verborgen camera

Hoe geloofwaardig zijn Google Reviews? Jonatan Medart trekt eropuit met verborgen camera

The Worst Rated Show: vanaf vandaag op GoPlay.

Een uitstapje plannen zonder eerst de Google Reviews te checken? Het zijn er weinigen die dat nog doen. En ook Jonatan Medart kiest zijn cafés, restaurants en hotels aan de hand van het aantal sterren op Google Review. Maar in The Worst Rated Show gaat hij op een andere manier te werk. Jonatan neemt steeds een andere regio onder de loep en gaat opzoek naar de slechtst scorende zaken van Vlaanderen: Is het echt zo slecht als de mensen schrijven en is het eten daadwerkelijk niet te eten, de eigenaar wel degelijk zo onvriendelijk en de kamers echt zo smerig? Of valt het al bij al wel mee? Jonatan gaat op onderzoek en confronteert de eigenaars met de reviews én zijn eigen vaststellingen.

In de eerste vier afleveringen trekt Jonatan met zijn verborgen camera naar Hasselt, Brussel, Oostende en Antwerpen. Hij bezoekt o.a. een frituur waar volgens Google Review "wakke frieten en oneetbare hamburgers" geserveerd worden. Maar ook een Hasselts vakantiepark wordt onderworpen aan een grondige inspectie. En ook hier voorspellen de reviews weinig goeds: "Muizen, mieren en totaal verwaarloosde huisjes…". In Oostende bezoekt Jonatan een indoor minigolf, waar de uitbater absoluut niet blij mee is, en in Brussel loopt de confrontatie met de receptioniste van een hotel ook niet van een leien dakje…

The Worst Rated Show: de eerste 4 afleveringen vanaf vandaag op GoPlay. Elke donderdag een nieuwe aflevering.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde