Gloednieuwe fictiereeks OTIS brengt fashion, catwalks en glitter & glamour vanaf vrijdag naar GoPlay

Gloednieuwe fictiereeks OTIS brengt fashion, catwalks en glitter & glamour vanaf vrijdag naar GoPlay

Met o.a. Lauren Versnick, Nona t 'Jolle, Felix Meyer en Mathis Mavuela

OTIS is een gloednieuwe young adult serie die vanaf vrijdag 17 mei dagelijks te zien zal zijn op GoPlay. De reeks volgt de jonge Otis die zijn eerste stappen zet in de wondere wereld van fashion, catwalks en glitter & glamour. Maar al snel blijkt die sprookjesachtige wereld niet alleen rozengeur en maneschijn te zijn. De 18-jarige Otis wordt net voor hij het middelbaar zal verlaten gescout als fotomodel, en dat verandert zijn leven compleet. Hij verkent de bruisende, glamoureuse en kleurrijke wereld van modellen en fashion en hij wil er alles aan doen om zijn modellencarrière te laten slagen. Maar het duurt niet lang voor hij de diepe valkuilen en duistere kanten van de ogenschijnlijke sprookjeswereld leert kennen. OTIS is een reeks die dagelijks zal verschijnen op GoPlay.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Personages

Otis Rojas (Mathis Mavuela)
De 18-jarige Otis staat op het punt om de middelbare school uit te wuiven. Maar als hij modefotograaf Jules leert kennen, zal zijn leven plots voorgoed veranderen. Na enkele castings en shoots is Otis helemaal ondersteboven van de fashionwereld en wordt hij overvallen door de charmes van Jules. Hij wil koste wat het kost een leven leiden als topmodel. Hij wordt meegesleurd in het duistere nachtleven, focust zich op verkeerde zaken en maakt kennis met een heel toxisch wereldje

Jules Ghesquire (Felix Meyer)
Jules is modefotograaf en heeft een eigen modellenagentschap vol internationale modellen die een glamoureus droomleven lijken te hebben. Als hij contact legt met Otis ontstaat er een klik tussen de twee. Otis valt vrij snel voor de charmes van Jules, al blijken die niet oprecht te zijn. Jules misbruikt zijn rol als booker schaamteloos om kwetsbare modellen te manipuleren met wrede mindgames. ​ Hij wisselt tussen charme, intimiteit en wreedheid om Otis aan zich te binden, en dreigt daarmee Otis richting de afgrond te duwen.

Story image

Liv Staton (Lauren Versnick)
De 26-jarige Liv heeft al heel wat ervaring opgebouwd als fotomodel, en is nu de vaste rechterhand van Jules. Achter haar zelfverzekerd gezicht, worstelt Liv met heel wat onzekerheden over haar plek in de oppervlakkige modewereld. Otis vindt een warme moederfiguur in haar waar hij altijd bij terecht kan en zijn hart kan luchten.

Story image

Hanne Dewit (Nona t 'Jolle)
God schept de dag, en Hanne dwarrelt er met heel veel plezier door. Zij is de hartsvriendin van Otis en zorgt voor de nodige lucht als de perikelen hoog oplopen. Hanne probeert Otis raad te geven en hem te beschermen, maar door zijn weelderige modellencarrière heeft hij daar amper oor naar. Met het hart op de tong zal ze nooit iemand pijn doen, en zoekt ze mee naar de juiste oplossingen.

Story image

Elias Paridiaens (Brecht Dael)
Elias is een charismatische en mysterieuze verschijning die al een tijdje meedraait in de modellenwereld. Onder zijn stoere, rebelse imago gaat een gevoelige strijder schuil die vecht tegen zijn verleden op straat. Hij heeft lang op het foute pad gezeten, maar komt stilaan terug op zijn pootjes terecht. Hij biedt Otis broederlijke steun en advies en de vriendschap met hem en Hanne geven hem hoop om opnieuw het rechte pad te vinden.

Story image

OTIS is niet de eerste GoPlay-reeks die maatschappelijke thema's als mentale gezondheid, genderidentiteit en geaardheid aanraakt. Met de lancering van wtFOCK zette Play als eerste Vlaamse zender in op online jongerenreeksen, met succes! De reeks bereikte tal van jongeren en de afleveringen blijven tot op vandaag enorm druk bekeken op GoPlay. Vanaf 17 mei laat Play dus opnieuw een gloednieuwe fictiereeks los met het verrassende OTIS.

OTIS is vanaf 17 mei dagelijks te bekijken op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde