Crisis bij De Spor: Rik en Sam maken voor het eerst kennis met minder leuke kant van het voorzitterschap

Crisis bij De Spor: Rik en Sam maken voor het eerst kennis met minder leuke kant van het voorzitterschap

Voorzitters moeten ingrijpen na sportieve tegenslagen

Crisis bij De Spor: “Krijgt coach Benny de spelers wel gemotiveerd genoeg?”
Het is een absolute crisismaand op sportief vlak van hun geliefde Spor. De resultaten blijven uit en zoals dat dan gaat in het voetbal wordt er gekeken naar de coach. Er volgt een diepgaand gesprek.
www.goplay.be

Aan jovialiteit geen gebrek bij Rik Verheye en Sam Kerkhofs, maar voorzitter zijn van een voetbalclub heeft ook minder leuke en serieuzere kantjes. Dat ondervinden de heren na een absolute crisismaand op sportief vlak van hun geliefde Spor. De resultaten blijven uit en dat is niet naar hun zin. Zij hebben immers torenhoge ambities en verwachtingen die ze ingelost willen zien. En zoals dat dan gaat in het voetbal wordt er gekeken naar de coach. Ook in Hasselt: “Is de groep wel volledig mee met het verhaal? Geloven de spelers wel dat we zo sterk zijn als wij denken dat ze zijn? Zijn ze mee in het verhaal van coach Benny? Krijgt hij ze ook gemotiveerd genoeg? Als er nu niet gewonnen wordt, dan grijpen we sowieso in.” Een grondig gesprek tussen de voorzitters en de coach dringt zich op, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan want de coach ligt hen nauw aan het hart …

Nieuwe aflevering van De Spor: vanaf dinsdag 19 december beschikbaar op GoPlay

Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

 

 

Over GoPlay

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

GoPlay
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde